Ale!

ORBEA LAUFEY H-LTD

1990,00 

Laufey on Orbean fiksuin ja monipuolisin pyörämalli. Ei voi sanoa, että Laufey sopii vain tietyntyyppiselle kuskille – me uskallamme sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä joka sopii kaikentyyppiseen maastoon ala ja ylämäkeen.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

  • Valmis Turvallinen maksaminen
Maksutavat
  • Visa Card
  • MasterCard
  • Verkkokaupan maksutavat
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laufey on Orbean fiksuin ja monipuolisin pyörämalli. Ei voi sanoa, että Laufey sopii vain tietyntyyppiselle kuskille – me uskallamme sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä joka sopii kaikentyyppiseen maastoon ala ja ylämäkeen. Laufey voi olla jollekin se ensimmäinen maastopyörä tai toiselle se viimeisin maastopyörä. Olet sitten aloittelija tai pitkänlinjan maastokuski. Laufey on todellinen ”Jack of all trades” ja hauskuuden mestari, jossa on 29 kiekot ja 140mm keula.

29 KIEKOT

PITOA JA VAUHTIA Pitkille nopeille lenkeille monentyyppisillä alustoilla 29 kiekot on selvä valinta. 2,6″ leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.

TRAILIGEOMETRIA

LOIVA OHJAUSKULMA – Vakaampi

MATALA KESKIÖ – luonnollinen ja vakaa kurveissa

PIDEMPI VAAKAPUTKI – Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia

PIDEMPI AKSELIVÄLI – Vakaa kovissa vauhdeissa

JYRKKÄ SATULAKULMA – Hyvä ajoasento

LYHYT SATULAPUTKI – Pidempi hissimatka

HYDROFORMATTU RUNKO: Olemme suunnitelleet alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäksemme rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta säästääksemme painoa ja jämäkämpiä hitsaus-saumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa käytämme yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Uskallamme sanoa, että alumiinirunkomme eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.

LUOTETTAVUUS: Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Pidimme rungon kevyenä ja valitsimme komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.

TAOTTU TAKAKOLMIO:
Halusimme maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi teimme Laufeyhyn oman takakolmion haarukan joka on taottu ja ja sen jälkeen viimeistelty CNC-koneistamalla tarkasti standardimme mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta koimme että se oli loistava tapa tehdä Laufey.

FRAME Orbea Laufey Hydro Triple Butted 29″ Boost 12×148 ISCG 05
FORK Fox 34 Float Performance 140 3-Position QR15x110
CRANKSET Race Face Aeffect 32t
HEADSET Acros Alloy 1-1/8 – 1-1/2″ Integrated
HANDLEBAR Race Face Aeffect 35 20mm Rise 780mm
STEM Race Face Aeffect R 35mm interface
SHIFTERS Shimano SLX M7100 I-Spec EV
BRAKES Shimano M6100 Hydraulic Disc
CASSETTE Shimano CS-M7100 10-51t 12-Speed
REAR DERAILLEUR Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus
CHAIN Shimano M7100
WHEELS Race Face AR 30c Tubeless Ready
TYRES Maxxis Forekaster 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
TYRES Maxxis Rekon 2.60″ FB 60 TPI Dual Exo TR
SEATPOST OC MC20 Mountain Control Dropper, 31,6mm
SEATPOST LEVER Shimano SL-MT500 I-Spec EV
SADDLE Fizik Taiga S-alloy rail

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Runkokoko

L