Ale!

ORBEA LAUFEY H30

1490,00 

Laufey H30 pyörä sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät monipuolista maastopyörää. Laufey on monipuolinen ja vahva eri tilanteissa. Pyörän pehmeä ajettavuus tuo mukavaa ”trail”-tunnelmaa ja mahdollistaa vaativien enduro-maastojen valloituksen. Se toimii yhtä hyvin ensimmäisenä kuin viimeisenä pyöränä. Tähän pyörään on helppo tottua ja siitä on helppo tulla riippuvaiseksi. 29 tuuman renkaat selviytyvät kantojen ja kivien yli sulavasti, ja 140 mm jousitus tasoittaa iskut ja hyppyjen vaikutukset tehokkaasti.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

 • Valmis Turvallinen maksaminen
Maksutavat
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Verkkokaupan maksutavat
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

HAUSKUUDEN MESTARI Laufey on Orbean fiksuin ja monipuolisin pyörämalli. Ei voi sanoa, että Laufey sopii vain tietyntyyppiselle kuskille – me uskallamme sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä joka sopii kaikentyyppiseen maastoon ala ja ylämäkeen. Laufey voi olla jollekin se ensimmäinen maastopyörä tai toiselle se viimeisin maastopyörä. Olet sitten aloittelija tai pitkänlinjan maastokuski. Laufey on todellinen ”Jack of all trades” ja hauskuuden mestari, jossa on 29 kiekot ja 140mm keula.

PITOA JA VAUHTIA Pitkille nopeille lenkeille monentyyppisillä alustoilla 29 kiekot on selvä valinta. 2,6″ leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.

TRAILIGEOMETRIA

LOIVA OHJAUSKULMA – Vakaampi

MATALA KESKIÖ – luonnollinen ja vakaa kurveissa

PIDEMPI VAAKAPUTKI – Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia

PIDEMPI AKSELIVÄLI – Vakaa kovissa vauhdeissa

JYRKKÄ SATULAKULMA – Hyvä ajoasento

LYHYT SATULAPUTKI – Pidempi hissimatka

HYDROFORMATTU RUNKO  Olemme suunnitelleet alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäksemme rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta säästääksemme painoa ja jämäkämpiä hitsaus-saumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa käytämme yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Uskallamme sanoa, että alumiinirunkomme eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.

LUOTETTAVUUS Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Pidimme rungon kevyenä ja valitsimme komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.

TAOTTU TAKAKOLMIO
Halusimme maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi teimme Laufeyhyn oman takakolmion haarukan joka on taottu ja ja sen jälkeen viimeistelty CNC-koneistamalla tarkasti standardimme mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta koimme että se oli loistava tapa tehdä Laufey.

 • Runko: Laadukas kolmoisohennettu alumiinirunko
 • Vanteet: 29″ Orbed OC1 tubeless ready kiekot
 • Vaihteet: Shimano Deore 1×11 vaihteisto
 • Jarrut: Shimano MT201 hydrauliset levyjarrut
 • Hissitolppa: OC2
 • Etuhaarukka: Rockshox Recon RL 140mm
 • Renkaat: Maxxis Rekon tubeless valmiit
 • Värit
 • Tummanvihreä – Dark Green Metallic

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Runkokoko

M, L, XL